Wie is Rob van Tilburg?

Mijn naam is Rob van Tilburg. Ik ben 53 jaar en vader van 3 kinderen: Anouck ('99), Daan ('01) en Jasmijn ('03). Geboren in Tilburg en tegenwoordig woonachtig in hartje centrum van Breda.

Tot 2009 werkte ik als marketing manager in het bedrijfsleven. Het stereotype van een hardwerkende en succesvolle carrièrejongen. Ik had alles waar ik altijd van gedroomd had, althans dat dacht ik. Totdat ik besefte dat dit niet mijn droom was en ik zo niet verder kon. Geleidelijk aan heb ik mijn leven over een hele andere boeg gegooid. Ik ben als zelfstandig ondernemer gestart en heb als eigenaar van het Huis voor Zingeving in Moergestel 3,5 jaar lezingen en workshops georganiseerd op het gebied van zingeving en spiritualiteit.

 

In 2013 kwam ik in aanraking met de uitvaartbranche en ben ik de opleiding tot ritueelbegeleider bij Het Moment in Amersfoort gaan volgen. Sinds december van dat jaar ben ik werkzaam als ritueelbegeleider bij afscheid. Eerst zelfstandig, later in loondienst voor Monuta in Tilburg en daarna weer een tijdje zelfstandig. Sinds januari 2023 ben ik als ritueelbegeleider inzetbaar via Tom van Dijk Uitvaarten en verzorg ik samen met uitvaartverzorger Tom van Dijk met evenveel liefde het afscheid van uw dierbare.

 

Ik ervaar het als een erebaan, om mensen in zo’n kwetsbare periode te mogen begeleiden en samen toe te werken naar een mooi, waardig en warm afscheid van uw dierbare. Het laatste wat we voor hem of haar kunnen doen.

 

Heeft u overigens het korte filmpje op de homepage al gezien? Als u dit kijkt, krijgt u alvast een eerste indruk van mij en hoe ik in mijn vak sta.

robvantilburg.com | ritueelbegeleiding bij afscheid

 

A:  John F. Kennedylaan 6, 4811 ET  Breda

M: +31 (0)6 1430 6565

E:  rob@robvantilburg.com

I:   www.robvantilburg.com


Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.